Results 1 to 4 of 4

Thread: "Could not find the dialect in the configuration"?

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Foshan Guangdong China
    Posts
    12

    Question "Could not find the dialect in the configuration"?

    I use spring.net rc1 with the nhibernate2.0, but it always throw then 'Could not find the dialect in the configuration' exception.
    I found some changes between nhibernate1.2 to nhibernate2.0 below:
    http://forum.hibernate.org/viewtopic.php?p=2389991
    http://forum.hibernate.org/viewtopic.php?t=985289

    but any changes for the configuration of the spring.net?

    any examples for reference?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    159

    Default

    Hi,

    The breaking change probably is that session factory parameters are no longer prefixed with "nhibernate." have you tried without the prefix?

    -Marko

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Foshan Guangdong China
    Posts
    12

    Default

    oh. ic, thinks for reply. It works .

  4. #4
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    22

    Wink

    Quote Originally Posted by lahma View Post
    Hi,

    The breaking change probably is that session factory parameters are no longer prefixed with "nhibernate." have you tried without the prefix?

    -Marko
    I've read it at least three times here and I think I will post the same question once I migrate to a newe NH version. Maybe someone should make a sticky "FAQ" post ;-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •